Oele Mode steunt “Maak de droom waar”

Home / Geen categorie / Oele Mode steunt “Maak de droom waar”

Oele Mode steunt “Maak de droom waar”

Oele Mode steunt ook dit jaar weer twee keer de Disneyland reis voor kinderen en jongeren met een beperking.

Maak de droom waar is een project van De Stichting voor Geestelijk en Maatschappelijk Welzijn Gehandicapten Nederland (SWGN). Dit project maakt jaarlijks de droom waar van vele mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking in Nederland.

Het project “Maak de droom waar” wordt gefinancierd door het Nederlandse bedrijfsleven en ook Oele Mode steunt al sinds jaren de reis naar Disneyland Parijs. SWGN regelt alles zelf en in 2017 maken ze weer twee keer een reis met 400 deelnemers naar Disneyland Parijs. De deelnemers zijn afkomstig uit diverse instellingen in Nederland en dit wordt voor hen echt de reis van hun leven. Zelf hebben zij niet de financiële middelen om eens echt op vakantie te gaan. Zij hebben als wens hun Disney-vriendjes in ‘levende lijve’ te mogen ontmoeten. Voor Disneyland is gekozen, omdat dit themapark goed past in de belevingswereld van iemand met een verstandelijke e/o lichamelijke beperking.

Oele Mode steunt dit jaar twee keer de Disney-droom: in mei 2017 sponsorden we de reis voor één kind met een verstandelijke beperking en in november 2017 herhalen we dat nog eens.

Recent Posts