Winter collectie 2017 druppelt binnen

Home / Geen categorie / Winter collectie 2017 druppelt binnen

Winter collectie 2017 druppelt binnen

Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur en dat betekent dat de herfst-winter collectie 2017 binnen druppelt bij Oele Mode op De Fred.

De zomer is bijna afgelopen, en de laatste zomer items zijn bij Oele Mode in de uitverkoop. Tegelijkertijd vult de winkel zich met de nieuwe veelzijdige herfst-winter collectie. Nog lang niet alles is binnen, maar de huidige presentatie geeft al een goed beeld van wat Oele Mode dit nieuwe seizoen te bieden heeft. Denk aan Paul & Shark, GANT, Giordano & Baileys, Circle of Gentlemen, Gabba en Lacoste.

Paul Beermann, eigenaar van Oele Mode: “De winkel vult zich langzaam met warme winterkleuren en levendige prints en dessins. De items van drie nieuwe merken, overhemden van Marnelli, truien van Dutch Hero en jassen van S4 Jackets, maken de winkel nog completer dan die al was.”

Recent Posts