Oele Mode op zaterdag tot 17:30 open

Home / Geen categorie / Oele Mode op zaterdag tot 17:30 open

Oele Mode op zaterdag tot 17:30 open

Om de klanten tegemoet te komen is Oele Mode sinds september 2017 op zaterdag een half uur langer open, tot 17:30.

De zomervakantie is weer voorbij en Oele Mode is opnieuw zeven dagen in de week open. Door op zaterdag bovendien een half uur langer open te zijn, speelt Oele Mode nog meer in op de behoefte van de klant. Zaterdagochtend en begin van de middag zijn klanten vaak bezig met sport en de wekelijkse boodschappen. Door op zaterdag iets langer open te zijn en dankzij de koopzondag, trekt Oele Mode duidelijk meer consumenten naar de winkel.

Paul Beermann, eigenaar van Oele Mode: “De persoonlijke band met de klant en de servicegerichtheid zijn enorm van belang bij Oele Mode. Daarom zijn we nu op zaterdag tot 17:30 open en ook weer op zondagmiddag. Uiteraard kunnen trouwe klanten op afspraak ook na sluitingstijd langskomen voor een rustig en persoonlijk advies.”

Recent Posts

Leave a Comment