Oele Mode steunt de Haagse Hoed

Home / Geen categorie / Oele Mode steunt de Haagse Hoed

Oele Mode steunt de Haagse Hoed

Oele Mode steunt De BIZ van De Fred om geld in te zamelen voor de Haagse Hoed, om samen kanker kansloos te maken.

Op zaterdag 30 september 2017 om 12.00 uur wordt het startschot gegeven voor de eerste editie van de Haagse Hoed Challenge, een 24-uurs estafette wielertocht door kenmerkend Den Haag. De route start en eindigt op de Frederik Hendriklaan, in de volksmond beter bekend als “De Fred”. De route loopt verder langs kenmerkende Haagse stadsdelen zoals Centrum (o.a. Mauritskade en Denneweg), het Zuiderpark, Zichtenburg-Kerkentuinen en de Sportlaan. Op en rond de Frederik Hendriklaan worden het gehele weekend activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De opbrengsten van deze fietstocht en van de Familiedag op De Fred op zondag zijn voor baanbrekend onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut.

Bij Oele Mode in de winkel kunt u vrijblijvend een donatie doen in de aanloop naar dit Haagse Hoed weekend. Voor de loterij van de Familiedag heeft Oele Mode ook wat prijzen gedoneerd. Verder zal Ine Martens van Oele Mode als vrijwilliger meehelpen op de Familiedag en doet ze mee aan de activiteit Heel Statenkwartier Bakt.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Daniel den Hoed Stichting en op de webiste van De BIZ van De Fred.

Bekijk ook het promotie filmpje voor de Haagse Hoed sponsoractiviteiten op De Fred (met Robert ’t Hart van T Haagsch Snoephuis, gekleed in een Giordano shirt van Oele Mode):

Recent Posts