Oele Mode sponsort trui werkweek groep 8 Bohemen Kijkduin

Home / Geen categorie / Oele Mode sponsort trui werkweek groep 8 Bohemen Kijkduin

Oele Mode sponsort trui werkweek groep 8 Bohemen Kijkduin

Oele Mode heeft mede de truien gesponsord voor de leerlingen van groep 8 van OBS Bohemen Kijkduin, waardoor er weer leuke activiteiten georganiseerd konden worden tijdens kamp.

Dit is de tweede keer dat Oele Mode de werkweek trui sponsort. Twee jaar geleden zat Tessa, de dochter van Oele Mode eigenaar Paul Beermann in groep 8. Dit jaar ging zijn zoon Jorn mee op werkweek in het laatste jaar van de basisschool Bohemen Kijkduin. Op maandag 25 september kregen de kinderen net voor vertrek naar Vledder allemaal hun trui. Oele Mode is een van de sponsors, en het logo staat netjes op de mouw van de blauwe trui. Op vrijdag 29 september kwamen de leerlingen moe maar voldaan weer terug thuis. De trui is voor de groepen 8 een mooie herinnering aan de werkweek en aan hun klas.

Oele Mode kreeg nog een fijn bedank kaartje:

“Lieve sponsors voor de groepen 8,
Namens alle kinderen en de leerkrachten van de groepen 8, willen wij u hartelijk bedanken voor jullie bijdrage. Mede door jullie steun konden wij dit jaar leuke activiteiten voor de kinderen organiseren.
Heel veel dank!”

Recent Posts