Aanbieding Baileys & Giordano

Home / Geen categorie / Aanbieding Baileys & Giordano

Aanbieding Baileys & Giordano

Oele Mode heeft een mooie herfst aanbieding van Baileys & Giordano: trui en shirt voor 99,95 euro (zolang de voorraad strekt).

Verweij Fashion, gestart in 1955, is een producent van Europese herenkleding gefocust op ontwerpen, inkoop, marketing en distribueren van verschillende merken in het middel en hoge segment van de markt. In het assortiment van Oele Mode voeren we de merken Baileys & Giordano van Verweij Fashion.

Baileys staat voor vakmanschap, duurzaam precisiewerk en eenvoud. De collecties zijn gebaseerd op de wensen en behoeften van de no-nonsense en stoere man. De outdoor stijl en aardse kleuren blijven een terugkerend thema in de truien en vesten.
Giordano brengt kleurrijke herenmode met een vleugje Italiaanse stijl. De focus ligt op unieke details, sprekende kleursamenstellingen en hoogwaardig materiaal. Topkwaliteit en moderniteit worden weerspiegeld in de prachtige overhemden.

Deze twee merken samen vertegenwoordigen een frisse wind in herenmodeland. En deze herfst-winter collectie heeft Oele Mode een unieke aanbieding van Baileys & Giordano: trui en shirt voor slechts 99,95 euro (zolang de voorraad strekt).

Recent Posts