Sinterklaas op de Frederik Hendriklaan

Home / Geen categorie / Sinterklaas op de Frederik Hendriklaan

Sinterklaas op de Frederik Hendriklaan

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer verschillende keren op De Fred. En uiteraard helpen we u bij Oele Mode graag het ideale Sint cadeau uit te zoeken voor opa, vader, broer, oom of (klein)zoon.

Op zaterdag 18 november kwam Sinterklaas aan in de haven van Scheveningen, en trok met een lange optocht ook over de laan. Vanaf 11 uur waren er al Pieten op De Fred met strooigoed, chocolademelk en veel gezelligheid. De Goedheiligman stond ook even stil net voor de etalage van Oele Mode:

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas nog eens met zijn Pieten naar De Fred om alle winkels te bezoeken waar kinderen hun schoen konden zetten. En op zaterdag 2 december wordt De Fred van 12:30 tot 16:30 opgevrolijkt door de Pietenband.

Recent Posts