Foute Kersttruiendag aktie bij Oele Mode

Home / Geen categorie / Foute Kersttruiendag aktie bij Oele Mode

Foute Kersttruiendag aktie bij Oele Mode

Op 15 december was het Foute Kersttruiendag, een initiatief van Save the Children om geld in te zamelen voor kinderen die in de kou staan. Oele Mode deed ook mee!

Op vrijdag 15 december was het Foute Kersttruiendag, een initiatief van Save the Children (zie de website). Onder het motto “Doe goed in een foute trui” roept de organisatie mensen op om tijdens de gezellige en warme Kersttijd ook te denken aan kinderen in oorlogsgebieden en vluchtelingenkampen. Voor die kinderen zien de feestmaanden er heel anders uit; voor de kou kunnen ze niet vluchten.

Ook Oele Mode besloot om hun warmte te delen met deze kinderen. Met verschillende posts op Facebook en Instagram werd de actie gedeeld (#FouteKersttruiendag). Voor elke verkochte foute Kersttrui heeft Oele Mode 3 euro gedoneerd aan Save the Children. In totaal kwam het bedrag op 90 euro; dat betekent voor 30 kinderen een warme trui!

Recent Posts