Nieuwe merken bij Oele Mode

Home / Geen categorie / Nieuwe merken bij Oele Mode

Nieuwe merken bij Oele Mode

Oele Mode heeft twee nieuwe merken in de winkel: sokken van Carlo Lanza en ondergoed van ten Cate. De nieuwe lente-zomer 2018 collectie druppelt al binnen bij Oele Mode. Zoals elk jaar, laat de collectie zich omschrijven als modern, stijlvol en onderscheidend. Merken als Paul & Shark, Baileys en Giordano, GANT, Profuomo, en de nieuwe merken Carlo Lanza en Ten Cate, onderstrepen dat beeld.

De sokken en kousen van Carlo Lanza staan voor ambacht, Italiaanse kwaliteit, exclusiviteit en persoonlijk contact. Carlo Lanza zet iets bijzonders neer op het gebied van sokken en haalt daarvoor een stukje ambacht uit Italië naar Nederland. Lees meer over het merk op de website.

De basis van L. ten Cate is al 64 jaar onveranderd gebleven. Innovatie, kwaliteit en teamgeest waren en zijn nog steeds het fundament van het bedrijf. De eerste machines in een weiland bij Geesteren, de introductie van naadloos ondergoed, de L-shape, het zijn stuk voor stuk voorbeelden van het succes van ten Cate.

Recent Posts