Laatste collectie Circle of Gentlemen

Home / Geen categorie / Laatste collectie Circle of Gentlemen

Laatste collectie Circle of Gentlemen

Oele Mode heeft het merk Circle of Gentlemen meerdere jaren in het assortiment gevoerd,  maar de lente-zomer collectie is het laatste seizoen van het van oorsprong overhemden merk.

Michel van Kommer en Janjaap van Gent, oprichters van Circle of Gentlemen, stoppen hun samenwerking. Dit maakt het duo halverwege januari 2018 bekend middels een persbericht.

“We zijn Circle of Gentlemen vanuit de schoolbanken gestart. Dit is onze eerste professionele ervaring, en daar zijn we trots op,” aldus de oprichters. Het merk werd opgericht als overhemden merk maar groeide uit tot een volwaardig label voor herenmode. “Meer dan 11 jaar lang hebben we ons volledig en uitsluitend ingezet voor Circle of Gentlemen, en met succes. Voor ons een mooi moment onze individuele ambities te gaan ontdekken. Na de afronding van Spring / Summer 2018 gaan we ons richten op de volgende stap in onze eigen carrières.”

Het bericht benadrukte dat het modemerk waarschijnlijk zal ophouden te bestaan, aangezien er geen opvolger is gevonden. Het merk wordt op dit moment in 14 landen verkocht waaronder Nederland, België, Oostenrijk, Spanje, Rusland, Roemenië en de Verenigde Staten.

Ook voor de klanten van Oele Mode betekent dit dus dat deze lente-zomer collectie het laatste seizoen is van het merk Circle of Gentlemen. Gelukkig voert Oele Mode een ruim assortiment aan overhemden: de merken Giordano, Profuomo en Marnelli bieden in de toekomst nog steeds een ruime en diverse keuze aan shirts.

Recent Posts