Nieuwe lijn Paul & Shark bij Oele Mode

Home / Geen categorie / Nieuwe lijn Paul & Shark bij Oele Mode

Nieuwe lijn Paul & Shark bij Oele Mode

Oele Mode is trots op de Shop in Shop van Paul & Shark en ook dit seizoen hebben we weer een uitgebreide prachtige collectie, met ook een jongere lijn.

Het luxe merk Paul & Shark is opgericht in 1977 in Italië en de producten worden nog steeds van start tot finish geheel in Italië gemaakt. De kleding van Paul & Shark is van hoge kwaliteit en behoort tot het duurdere segment. Het merk is geïnspireerd door het maritieme buitenleven en straalt vrijheid en elegantie uit. Kleding en accessoires van het topmerk zijn verkrijgbaar in 73 landen, en Oele Mode heeft een van de Shop in Shops in Nederland.

Het doel van Paul & Shark is om perfectie te zoeken in de kwaliteit van haar producten en de vervaardiging van materialen, alles op een duurzame manier. Met Paul & Shark kan je sportief voor de dag komen, maar het merk maakt ook een mooie citywear collectie.

In de lente – zomer collectie 2018 heeft Oele Mode ook een jongere lijn, waarin gespeeld wordt met nieuwe grafische interpretaties van het symbool dat wereldwijd geassocieerd wordt met Paul & Shark: de haai. Een deel van deze collectie is ontworpen in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse bioloog en fotograaf Chris Fallows, die van de haai echt het middelpunt maakt om de klant op subtiele wijze bewust te maken van het feit dat we beter met de natuur en het milieu om moeten gaan.  #FollowTheShark

Recent Posts