Dutch Hero wordt CIRCLE

Home / Geen categorie / Dutch Hero wordt CIRCLE

Dutch Hero wordt CIRCLE

In de herfst-winter collectie 2018 ligt de comfortabele knitwear van CIRCLE in de winkel bij Oele Mode.

CIRCLE is een samenwerking tussen de Sincere Group BV en Wilfried Kolkman van voormalig Dutch Hero. Aan de kwaliteit en het model van de truien is niets veranderd, gezamenlijk zijn zelfs nog een paar kleine details geperfectioneerd om de klanten een fantastisch en duurzaam product te kunnen leveren.

De truien zijn het hele jaar door prettig draagbaar: hoogwaardige kwaliteit garens resulteren in een zachte, vormvaste, nagenoeg krimpvrije, kleurechte en comfortabel draagbare trui. De exclusieve materiaalmix van CIRCLE is gevonden in een combinatie tussen merinowol, zijde en kasjmier.

Download hier de brochure van CIRCLE (PDF in het Engels)

Recent Posts